Unt de Shea

Unt de Shea

Grasime de natura vegetala obtinuta din nucile arborelui de shea. Are actiune emolienta, calmanta, de gresare si antiiritanta si protectoare. Protejeaza si intareste cimentul intercelular si stratul hidrolipidic al pielii. Stimuleaza metabolismul celular si intareste circulatia capilara. Constituie un filtru UV natural – protejeaza pielea impotriva actiunii nocive a radiatiilor solare si imbatranirii timpurii a pielii.

Doar dermocosmeticele Iwostin conţin

Apă termală de Iwonicz-Zdroj

Studiile au demonstrat că apa termală are efecte pozitive asupra rezistenţei şi elasticităţii epidermei, având totodată şi proprietăţi cicatrizante de excepţie.

mai mult