Trigliceride de acid caprilic şi acid capric

Trigliceride de acid caprilic şi acid capric  

întăresc barierele lipidice din stratul cornos. Înmoaie, lipidizează şi elasticizează pielea. 

Doar dermocosmeticele Iwostin conţin

Apă termală de Iwonicz-Zdroj

Studiile au demonstrat că apa termală are efecte pozitive asupra rezistenţei şi elasticităţii epidermei, având totodată şi proprietăţi cicatrizante de excepţie.

mai mult