Acidul lactobionic

Acidul lactobionic

Acid polizaharidic de ultimă generaţie, care are rolul de a grăbi procesul de regenerare celulară şi de vindecare a leziunilor. Fortifică bariera de protecţie a epidermei, îmbunătăţeşte nivelul de hidratare şi catifelează pielea, îndepărtează stratul de celule moarte din stratul cornos. Este antioxidant, reduce deteriorarea ţesuturilor apărută ca urmare a acţiunii radicalilor liberi.

Doar dermocosmeticele Iwostin conţin

Apă termală de Iwonicz-Zdroj

Studiile au demonstrat că apa termală are efecte pozitive asupra rezistenţei şi elasticităţii epidermei, având totodată şi proprietăţi cicatrizante de excepţie.

mai mult