Untul de shea

Untul de shea

2010-12-09

Unt obţinut din nucile africane ale arborelui de unt. Acţioneză emolient, calmant, oferă pielii lipidele necesare şi acţionează antiiritant şi protector. Este de asemenea un filtru UV care protejează pielea de radiaţiile solare şi combate îmbătrânirea timpurie a pielii.  

Doar dermocosmeticele Iwostin conţin

Apă termală de Iwonicz-Zdroj

Studiile au demonstrat că apa termală are efecte pozitive asupra rezistenţei şi elasticităţii epidermei, având totodată şi proprietăţi cicatrizante de excepţie.

mai mult