Uleiul din sâmburii de struguri

Uleiul din sâmburii de struguri

2010-12-09

Presat la rece, uleiul din sâmburi de struguri (Vitis vinifera) conţine acizi graşi nesaturaţi NNKT , linolic, vitamina E, fotosterici şi fosfolipidici. Vitamina E are calităţi de fertilizator şi acţionează antiinflamator, calmant, frânând îmbătrânirea pielii. De asemenea, întăreşte bariera de protecţie a epidermei, frânând pierderea apei; acţionează hidratant şi relaxant. 

Doar dermocosmeticele Iwostin conţin

Apă termală de Iwonicz-Zdroj

Studiile au demonstrat că apa termală are efecte pozitive asupra rezistenţei şi elasticităţii epidermei, având totodată şi proprietăţi cicatrizante de excepţie.

mai mult