Uleiul din arborele de ceai

Uleiul din arborele de ceai

2010-12-09

Obţinut din ramurile din vârful copacului Melaleuca alternifonia Cheel (Myrtaceae), popular numit arborele de ceai. Conţine peste 90 de substanţe antibacteriene: mono şi sexoterpentine şi alcooli terpentici. Are acţiune antiseptică. Uleiul obţinut din arborele de ceai este numit ulei inteligent pentru că elimină organismele care provoacă diverse boli şi nu deranjează dezvoltarea florei bacteriene. Are multe caracteristici septice, antiinflamatorii şi grăbeşte procesul de vindecare al rănilor fără a produce iritaţii sau alergii. Intră cu repeziciune în piele şi rămâne acolo cam trei săptămâni. Normalizează activitatea glandelor sebacee şi limitează astfel diversele eflorescenţe. Hidratează foarte bine şi dezinfectează pielea. 

Doar dermocosmeticele Iwostin conţin

Apă termală de Iwonicz-Zdroj

Studiile au demonstrat că apa termală are efecte pozitive asupra rezistenţei şi elasticităţii epidermei, având totodată şi proprietăţi cicatrizante de excepţie.

mai mult