Uleiul de macadamia

Uleiul de macadamia

2010-12-09

Ulei vegetal obţinut din nuci de Macadamia ternifolia care provine din Australia, actualmente se cultivă şi în regiunea Pacificului, Americii de Sud. Oferă lipide suficiente, înmoaie pielea şi îi redă elsticitatea. Calmează iritaţiile şi netezeşte pielea uscată. Oferă pielii acizi graşi nesaturaţi indispensabili NNKT şi fosfolipide. 
Procentul de acizi graşi în uleiul de macadania: 

  • Acid palmitic 8,5-9,0%
  • Acid acid oleic + palmitic14,0-20,0%
  • Acid stearic 3,0-3,5 %
  • Acid oleic 57-61% 

În plus, este bogat în fitosterole şi lecitină. Lipidizează pielea cu lipide, o catifelează şi o hidratează. Calmează iritaţiile şi netezeşte suprafaţa neregulată a pielii uscate. 

Doar dermocosmeticele Iwostin conţin

Apă termală de Iwonicz-Zdroj

Studiile au demonstrat că apa termală are efecte pozitive asupra rezistenţei şi elasticităţii epidermei, având totodată şi proprietăţi cicatrizante de excepţie.

mai mult