Uleiul de canola

Uleiul de canola

2010-12-09

Ulei natural extras din napi. Conţine unul din cel mai saturat acid gras. Acest ulei reduce starea de iritaţie şi acţionează antiinflamator. (acţiunea sa antiinflamatorie este comparabilă cu acţiunea a 1% a unei măşti cu hidrocortizon). Catifelează şi oferă cantitatea de grăsime necesară 

Doar dermocosmeticele Iwostin conţin

Apă termală de Iwonicz-Zdroj

Studiile au demonstrat că apa termală are efecte pozitive asupra rezistenţei şi elasticităţii epidermei, având totodată şi proprietăţi cicatrizante de excepţie.

mai mult