Beta-hidroxiacizii (BHA)

Beta-hidroxiacizii (BHA)

2010-12-09

Acizi organici care se folosesc în industria cosmetică abia din anul 1995. Favorizează aderenţa celulelor din stratul cornos al epidermei, au acţiune keralititică - uşurează eliberarea şi înlăturarea celulelor moarte ale epidermei. Asftel împiedică apariţia de stări inflamatorii de tip acneic. Au de asemenea acţiune antibacteriană. 

Reprezentantul principal al grupei de beta- hidroxiacizi este acidul salicilic care, în concentraţii mici de pînă la 0,2 %, este folosit în industria cosmetică în procesul de îngrijire a pielii acneice, iar în concentraţii mai mari 5-10% are acţiune puternic abrazivă şi este folosit în tratarea urticariei.  

Doar dermocosmeticele Iwostin conţin

Apă termală de Iwonicz-Zdroj

Studiile au demonstrat că apa termală are efecte pozitive asupra rezistenţei şi elasticităţii epidermei, având totodată şi proprietăţi cicatrizante de excepţie.

mai mult