Aloe vera

Aloe vera

2010-12-09

Este un element universal folosit, cel mai popular element folosit în industria cosmetică şi în medicamentele dermatologice. Este planta cea mai bogată în mucopolizaharuri. În cosmetică este foarte des folosită, deoarece pătrunde rapid în piele şi regenerează celulele. Acţiune sa are efecte antibacteriene, antivirale şi antiparazitare, în plus are şi efect de calmare. Activează sistemul imunitar şi ajută la menţinerea echilibrului acid-bază.  

Doar dermocosmeticele Iwostin conţin

Apă termală de Iwonicz-Zdroj

Studiile au demonstrat că apa termală are efecte pozitive asupra rezistenţei şi elasticităţii epidermei, având totodată şi proprietăţi cicatrizante de excepţie.

mai mult