Alantoina

Alantoina

2010-12-09

Substanţa cristalină secundară din uree. Se găseşte, printre altele, în rădăcinile de cereale şi în tulpinile de soia. Este element component al oricărui ţesut unde are loc producerea de energie şi reproducerea celulelor. Este considerat un „stimulent” pentru creşterea celulelor. 
În medicină este un element component în tratamentul problemelor de piele.
În componenţa cosmeticelor are rolul de a înmuia, a catifela şi a netezi pielea; înlătură crăpăturile şi umflăturile de pe piele. Calmează iritaţiile de la nivelul pielii. 

Doar dermocosmeticele Iwostin conţin

Apă termală de Iwonicz-Zdroj

Studiile au demonstrat că apa termală are efecte pozitive asupra rezistenţei şi elasticităţii epidermei, având totodată şi proprietăţi cicatrizante de excepţie.

mai mult