Acidul salicilic

Acidul salicilic

2010-12-09

Unul dintre cei mai importanţi acizi beta-hidroxiacizi, obţinut din salcie. Reglează regenerarea celulară a pielii, acţionează abraziv, prin reducerea celulelor cornoase din reţelele de celule ale epidermei. Are calităţi antinflamatoare şi antibacteriene; favorizează procesul de vindecare. Se topeşte în grăsime ceea ce îl face să pătrundă uşor prin stratul de sebum. În concentraţii mici, de 0,2 %, se foloseşte la îngrijirea pielii acneice, iar în combinaţii de concentraţie 5-10% are acţiune abrazivă şi se foloseşte în tratarea urticariei. 

Doar dermocosmeticele Iwostin conţin

Apă termală de Iwonicz-Zdroj

Studiile au demonstrat că apa termală are efecte pozitive asupra rezistenţei şi elasticităţii epidermei, având totodată şi proprietăţi cicatrizante de excepţie.

mai mult