Acidul hialuronic

Acidul hialuronic

2010-12-09

Este unul dintre cele mai importante mucopolizaharide, regăsit în compoziţia dermei, a globulelelor sîngelui sau în articulaţii. Este folosit în cosmetică. Are rol de barieră naturală.  

Doar dermocosmeticele Iwostin conţin

Apă termală de Iwonicz-Zdroj

Studiile au demonstrat că apa termală are efecte pozitive asupra rezistenţei şi elasticităţii epidermei, având totodată şi proprietăţi cicatrizante de excepţie.

mai mult